Programma gemist?

Trigion, Seizoen 1 gemist?

30-11-2017 21:30

Trigion, Seizoen 1 - Undercover Boss NL

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de werknemers hebben geen idee dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk de hoogste baas is. Ellen Groenwoudt is de CEO van Trigion, het grootste beveiligingsbedrijf van Nederland. Ellen gaat vermomd als herintreder de werkvloer op binnen haar eigen bedrijf. Ze komt in spannende situaties terecht tijdens de nachtdienst. En als ze te laat aan haar werkdag begint krijgt ze een standje van haar medewerkers. Ze ziet tijdens deze undercoverdagen dat er een aantal dingen moeten veranderen in de bedrijfsvoering. Ellen is onder de indruk als ze hoort in welke privéomstandigheden sommige van haar medewerkers verkeren.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Trigion, Seizoen 1 gemist

Uitzending gemist van Trigion, Seizoen 1? Hier kun je alle uitzendingen van Trigion, Seizoen 1 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!