Programma gemist?

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist?

04-12-2017 20:05

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst. In deze aflevering komen Leonard en Penny terug van hun date. Als Penny besluit dat ze het rustiger aan wil doen, snapt Leonard er niet veel van. Terwijl Leonard doorgaat met zijn dagelijkse leven, maakt Penny zich zorgen over haar intelligentie. Zij en Leonard hebben namelijk geen enkele gezamenlijke interesse. Ze zoekt hulp bij Sheldon en vertelt hem een geheim. Als blijkt dat Sheldon deze niet kan bewaren, lijkt het erop dat de relatie tussen Leonard en Penny voor altijd voorbij is.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van The Bad Fish Paradigm, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!