Programma gemist?

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist?

05-12-2017 20:30

Aflevering 2, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende dates leert hij de dames steeds beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt hij afscheid van degenen die het minst bij hem passen. Om uiteindelijk over te blijven met diegene die zijn hart weet te veroveren... De zoektocht van Robbert naar de vrouw van zijn dromen kent een sprankelende start op het idyllische eiland Skyros. De 14 dames worden voor het eerst op de proef gesteld tijdens de eerste groepsdate. De vriendschap tussen de vrouwen verandert in een bitse concurrentiestrijd wanneer Robbert een romantische date heeft met Naddja. Op de cocktailparty grijpen Danielle en Leonique hun kans om zich van een roos te verzekeren tijdens de rozenceremonie die avond.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Aflevering 2, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 2, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 2, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!