Programma gemist?

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

24-10-2013 20:30

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn grote liefde en hoe hij door zijn man ten huwelijk werd gevraagd. Voor het Nationaal Ouderen Fonds gaan Gerard en Gordon naar Kijkduin, Scheveningen. Daar helpen ze ouderen in rolstoelen met luchtbanden het strand op en de branding in. Het Nationaal Ouderen Fonds organiseert elk jaar een stranduitje voor duizenden ouderen die jaren niet meer op het strand zijn geweest. Thuis, in Amsterdam Noord, ontvangen Gerard en Gordon vrienden in hun kleine tijdelijke, huis. Onder anderen Patricia Paay komt langs.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!