Programma gemist?

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist?

09-12-2017 12:05

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 - Bonje met de buren

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Je zult er maar naast wonen, een buurvrouw met 21 honden. Heleen is de wanhoop nabij en roept de hulp van Patty en Jochem in. Ze is taxi-chauffeuse, werkt in het weekend ?s nachts en moet dan overdag slapen. Maar dat lukt niet als juist dan de buuf de honden naar buiten doet. Het wordt een hele toer om de buurvrouwen nader tot elkaar te krijgen. Vooral omdat hondenliefhebster Patty smelt voor een nest puppy's bij de buurvrouw en eigenlijk niets kwaads meer wil horen over de honden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Hondenoverlast in Roosendaal, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!