Programma gemist?

De eerste vakantie van... gemist?

12-12-2017 21:20

De eerste vakantie van... - Nieuw: De eerste vakantie van...

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa. In het nieuwe programma De eerste vakantie van… beleven zes bekende Nederlanders jaren later hun eerste vakantie opnieuw, op dezelfde plek, met dezelfde vrienden. Hoe keken ze toen tegen het leven aan? Welke verwachtingen en dromen hadden ze en wat is er van terechtgekomen? Vanaf vanavond is De eerste vakantie van Tatum Dagelet, Kasper van Kooten, Sander Lantinga, Sofie van den Enk, Manuel Venderbos en Maik de Boer te zien op NPO 3. Soms zijn de vriendschappen verwaterd sinds die eerste vakantie, soms is de band gebleven. Maar toch gaan ze allemaal samen weer terug. Bij elke groep zijn de herinneringen levendig en zorgt de hernieuwde ontmoeting met dezelfde vakantieplek, oude vrienden en voormalige vakantieliefdes voor bijzondere situaties en gesprekken. In de eerste aflevering van De eerste vakantie van… staat presentatrice en actrice Tatum Dagelet centraal. In 1993 gaat de dan 17-jarige Tatum op vakantie met haar drie beste vriendinnen naar het Griekse Corfu. Deze vakantie is voor de meiden legendarisch; ze hebben alle vier net hun eindexamens achter de rug en het avontuur lonkt. Het wordt een vakantie die ze nooit meer vergeten. En Tatum valt in de armen van een knappe Griekse god. Nu, 24 jaar later, maken de vriendinnen deze reis opnieuw, maar verdrietig genoeg niet meer met z’n vieren. Een van de vriendinnen is enige tijd na de eerste vakantie helaas overleden. In de overige afleveringen gaat Sander Lantinga met zeven vrienden opnieuw kamperen in Renesse, gaat Sofie van den Enk terug naar het kasteel bij Parijs waar zij op vrijwilligersvakantie ging, maakt Manuel Venderbos een roadtrip met vrienden in een oude Ford Granada door Zuid-Europa, kruipt Kasper van Kooten met zijn vrienden weer in een tent op jongerencamping De Appelhof op Terschelling en reist Maik de Boer met zijn broer en twee vrienden af naar hun oude camping in het Spaanse Benidorm.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De eerste vakantie van... gemist

Uitzending gemist van De eerste vakantie van...? Hier kun je alle uitzendingen van De eerste vakantie van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!