Programma gemist?

Guus Meeuwis live in the Royal Albert Hall gemist?

16-12-2017 21:15

Guus Meeuwis live in the Royal Albert Hall - Concert: Guus Meeuwis live at the Royal Albert Hall

Registratie van het concert Guus Meeuwis live at The Royal Albert Hall in 2015. Voor Guus was het een lang gekoesterde droom om op te treden in deze Londense concertzaal, één van de beroemdste zalen ter wereld. Het was de kroon op zijn jubileumjaar, want diezelfde zomer was het precies twintig jaar geleden dat hij doorbrak met Het is een nacht. Meeuwis koos ervoor om in Londen geen speciale gastoptredens te organiseren, maar om uit te gaan van eigen kracht. Hij speelt chronologisch zijn favoriete nummers van elke plaat en maakt zo een reis door twintig jaar hits. Bandleider en producer Jan-Willem Rozenboom opent het concert op spectaculaire wijze op het aanwezige pijporgel met een speciaal geschreven compositie.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Guus Meeuwis live in the Royal Albert Hall gemist

Uitzending gemist van Guus Meeuwis live in the Royal Albert Hall? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Guus Meeuwis live in the Royal Albert Hall, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Guus Meeuwis live in the Royal Albert Hall gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Guus Meeuwis live in the Royal Albert Hall? Hier kun je alle uitzendingen van Guus Meeuwis live in the Royal Albert Hall kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!