Programma gemist?

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist?

19-12-2017 20:30

Aflevering 4, Seizoen 2 - De Bachelor

In De Bachelor is Robbert Jonkheer de gewilde vrijgezel. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen over van wie er veertien met hem afreizen naar het idyllische Griekse eiland Skyros. Tijdens de meest uiteenlopende dates leert hij de dames steeds beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt hij afscheid van degenen die het minst bij hem passen. Om uiteindelijk over te blijven met diegene die zijn hart weet te veroveren... Astrid heeft vandaag een streepje voor, zij zet haar witte roos in en mag zelf een date bepalen. De andere dames laten zich niet uit de strijd slaan en bundelen de krachten om Robbert te verrassen. 's Avonds nodigt de bachelor de dames uit voor een karaokeavond waarin Stephanie en Iris verwikkeld raken in een ware competitie om Robberts aandacht. Robbert heeft een drastische beslissing genomen: vandaag stuurt hij tot grote ontsteltenis van de dames 4 van hen naar huis.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Aflevering 4, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Aflevering 4, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Aflevering 4, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!