Programma gemist?

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen gemist?

22-12-2017 10:59

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen - Angela Groothuizen laat zien hoe een bioscoopbezoek verandert in een bioscoopaanzoek

Angela Groothuizen helpt Kevin een handje. Kevin en Cynthia zijn tien jaar samen, wat Kevin betreft hét moment om op zijn knie te gaan voor zijn vriendin. Cynthia heeft niet zo´n makkelijk jaar achter de rug. Na een burn-out krabbelt ze nu weer helemaal op. Cynthia staat altijd voor iedereen klaar en heeft een hart van goud. Kevin noemt haar de beste partner die hij zich kan wensen. Hij is enorm trots op haar en wil een nieuwe, fijne periode ingaan met haar als zijn vrouw.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen gemist

Uitzending gemist van RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!