Programma gemist?

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist?

23-12-2017 20:30

Het Kerst Muziekgala 2017 - Het Kerst Muziekgala 2017

Het Kerst Muziekgala is terug en groter dan ooit. Muzikale helden van nu als Anita Meyer, Ronnie Flex, Van Velzen en Trijntje Oosterhuis treden op met de muzikale helden van de toekomst. En de grootste schoolband van Nederland bestaande uit maar liefst 340 kinderen geeft een spetterend optreden voor eregast Koningin Máxima. Het feestelijke gala wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro. Muzikale talenten, strakke dansmoves en parate muziekkennis; alles trokken kinderen de afgelopen weken uit de kast voor de muzikale scholenwedstrijd in het programma Lang Leve de Muziek Show. In die familieshow gingen steeds drie basisschoolklassen uit één provincie de strijd aan voor de ultieme hoofdprijs: met de tot nu toe allergrootste schoolband optreden op Het Kerst Muziekgala 2017.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Kerst Muziekgala 2017 gemist

Uitzending gemist van Het Kerst Muziekgala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Het Kerst Muziekgala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!