Programma gemist?

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist?

24-12-2017 08:40

Spijkenisse, Seizoen 2 - Vtwonen zelf aan de slag

Viktor Brand begeleidt samen met een team van creatieve do-it-yourself stylisten van vtwonen stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. Opvallend is dat de koppels die meedoen aan dit nieuwe woonprogramma een groot deel van deze klussen zélf moeten uitvoeren. Drie jaar geleden kochten Sylvia en Jean-Paul hun eerste huis samen. Met hulp van vrienden en familie hebben ze zoveel mogelijk zelf geklust in huis. Het huis ziet er nu prima uit, alleen de inrichting is een probleem voor beiden. Jean-Paul heeft echt geen idee wat hij wil, daarom kiest hij voor zwart, grijs en wit. Sylvia weet wel wat ze wil, maar durft niet te kiezen want ze is bang dat het mislukt. Viktor Brand biedt samen met een stylist hulp. De stylist maakt een plan voor de woonkamer, maar Sylvia en Jean-Paul moeten wel zelf aan de slag.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Spijkenisse, Seizoen 2 gemist

Uitzending gemist van Spijkenisse, Seizoen 2? Hier kun je alle uitzendingen van Spijkenisse, Seizoen 2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!