Programma gemist?

De Leeuw tuigt af gemist?

26-12-2017 21:35

De Leeuw tuigt af - Quiz: De Leeuw tuigt af

Tweede Kerstdag vieren we traditiegetrouw gezellig met de familie thuis. Maar als de cadeaus zijn uitgewisseld en de gourmetdampen zijn opgestegen, komen de bekende kerstirritaties boven. Om dat te voorkomen en om de familiesfeer goed te houden, presenteert Paul de Leeuw 'De Leeuw tuigt af!'. Een gezellige quiz met Roelof de Vries van Radio 1 en met diverse kerstgasten. In een huiskamersetting vol kerstversieringen en een knisperend haardvuur ontvangt Paul zijn gasten en passeren hoogte- en dieptepunten van 2017. Er wordt een gezellig en hilarisch spel gespeeld onder leiding van Roelof de Vries, bekend als Roelof van de Redactie van de quizzen in het NPO Radio 1-programma De Nieuws BV. Gasten die om diverse redenen het afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest, spelen in teams van twee tegen elkaar. Dionne Stax, Olga Zuiderhoek, John de Wolf, Rogier van der Linden, Shirma Rouse en Ajouad El Miloudi gaan de strijd met elkaar aan in diverse hilarische en soms prikkelende rondes. De punten worden bijgehouden met vieze gourmetpannetjes en als uitsmijter zingt iedereen mee met een volkszangeres met een voorspellende gave. Een feestelijk spel om lekker bij uit te buiken op Tweede Kerstdag.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Leeuw tuigt af gemist

Uitzending gemist van De Leeuw tuigt af? Hier kun je alle uitzendingen van De Leeuw tuigt af kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!