Programma gemist?

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist?

26-12-2017 20:05

Maternal Congruence, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst. In deze aflevering komt Leonards moeder Beverly op bezoek en daar is hij niet blij mee. Sheldon is er daarentegen enthousiast over. Penny wil Beverly graag vertellen over haar relatie met Leonard. Het enige juiste moment daarvoor lijkt te zijn als ze voor het eerst dronken is. Ondertussen krijgen Leonard en Sheldon ruzie over het feit dat Sheldon contact heeft gehad met Beverly en het Leonard niet heeft verteld. En dan gebeurt er iets verrassends.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Maternal Congruence, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Maternal Congruence, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Maternal Congruence, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!