Programma gemist?

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist?

27-12-2017 19:35

Psychic Vortex, Seizoen 3 - The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst. In deze aflevering gaan Leonard en Howard op een dubbeldate met Penny en Bernadette. Rajesh gaat op zoek naar een date en sleept Sheldon mee. Als ze twee meiden scoren, neemt de week een onverwachte wending. Ondertussen ontdekt Leonard dat Penny in het paranormale gelooft. Zijn frustratie daarover werkt hem tegen. De enige manier om haar terug te krijgen, is het paranormale opzoeken en ervaren.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Psychic Vortex, Seizoen 3 gemist

Uitzending gemist van Psychic Vortex, Seizoen 3? Hier kun je alle uitzendingen van Psychic Vortex, Seizoen 3 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!