Programma gemist?

Een huis vol gemist?

02-01-2018 19:05

Een huis vol - Een Huis Vol

De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Adema's is het een speciale dag. Alex besluit met de kinderen naar zijn ouders en overgrootouders te gaan. Een moment waarvan genoten moet worden nu het nog kan. Dat moet natuurlijk vastgelegd worden op een mooie vier-generatiefoto, maar of de vierling hier ook het nut van inziet? Ook papa Jay besluit met zijn kinderen op familiebezoek te gaan. Hartstikke leuk, maar al gauw blijkt zijn tijdschema iets te ruim genomen te zijn, waardoor het avondeten niet meer gaat lukken. Maar zoals altijd wordt hier door Jay een creatieve oplossing voor bedacht.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!