Programma gemist?

Victoria gemist?

06-01-2018 20:25

Victoria - Start: Victoria (seizoen 2)

Vanavond start het tweede seizoen van de dramaserie Victoria over de betovergrootmoeder van Queen Elizabeth II, die op haar achttiende de troon besteeg. Ze gold lange tijd als langst dienende monarch van Engeland, totdat haar achterkleindochter twee jaar geleden het record verbrak. Seizoen twee start met Koningin Victoria die nog maar net bevallen is van haar dochter en meteen weer wil regeren over haar land. De jonge Koningin zal hierbij balans moeten vinden tussen het grootbrengen van haar kind en het heersen van de machtigste natie op aarde. Dit blijkt geen makkelijke taak. Het Koninkrijk is onder haar gezag getuige van schandalen aan het hof, de Ierse hongersnood en een constitutionele crisis, en dat terwijl Europa op de rand van de evolutie staat. Met Prins Albert aan haar zijde zal ze alle uitdagingen publiekelijk moeten trotseren, maar ook tussen Victoria en Albert is een onvermijdelijke machtsstrijd gaande.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Victoria gemist

Uitzending gemist van Victoria? Hier kun je alle uitzendingen van Victoria kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!