Programma gemist?

Boomhut XXL gemist?

07-01-2018 18:30

Boomhut XXL - Nieuw: Boomhut XXL

Een boomhut heeft iets magisch. Het is een plek waar je je lekker kan terugtrekken, onbezonnen kan ravotten en die doet denken aan je kindertijd. Het gevoel van iets creëren, het zoeken naar een geschikte plek, het juiste materiaal bij elkaar scharrelen en de inrichting natuurlijk. Boomhut XXL haalt dit gevoel terug, maar dan in het kwadraat. In dit nieuwe programma worden creatieve teams uitgedaagd om de meest unieke, bijzondere boomhut van Nederland te ontwerpen én te bouwen. Dit avontuur gaan zij aan in de provincie met de meeste monumentale bomen van Nederland: Drenthe. Vijf campings hebben een perceel ter beschikking gesteld op hun campingterrein waarop vijf duo’s de meest prachtige, bijzondere of over the top boomhut mogen realiseren. ‘s Lands bekendste boomhuttenbouwer Rob van der Wulp begeleidt de koppels bij het ontwerp en schiet te hulp waar nodig.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Boomhut XXL gemist

Uitzending gemist van Boomhut XXL? Hier kun je alle uitzendingen van Boomhut XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!