Programma gemist?

Zomer in Zeeland gemist?

15-01-2018 20:30

Zomer in Zeeland - Zomer in Zeeland

Aflevering 2 - Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaal niet te wachten op deze plotselinge verandering. De enige die het besluit van Sjors nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur en goede vriendin Juul. De familie Mulder probeert zich te settelen in hun nieuwe huis in Zeeland. Dit blijkt nog een grotere bouwval dan ze dachten. Als hun giertank ontploft, zijn ze ook nog eens verstoken van een fatsoenlijk toilet. Dat is nog maar het begin van veel tegenwerking van de lokale bevolking. Alleen een emotionele bekentenis van Sjors kan het tij nog keren. Maar wil hij dat? Is het verdriet om zijn overleden echtgenote nog te groot?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Zomer in Zeeland gemist

Uitzending gemist van Zomer in Zeeland? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer in Zeeland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!