Programma gemist?

Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht gemist?

19-01-2018 22:27

Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht - Afl. 1

Britse documentaire waarin mensen worden gevolgd die ingrijpende en dure cosmetische ingrepen ondergaan om hun gezicht te veranderen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht gemist

Britse documentaire waarin mensen worden gevolgd die ingrijpende en dure cosmetische ingrepen ondergaan om hun gezicht te veranderen. Zo heeft Jordan al meer dan 100.000 euro uitgegeven om eruit te zien als zijn idool: Kim Kardashian. Star is bereid om grote gezondheidsrisico's te nemen voor een nieuw gezicht. Heather heeft al meer dan elf piercings in haar gezicht en wil daarnaast ook nog haar ogen laten tatoeëren en haar oren laten aanpassen.

Uitzending gemist van Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht? Hier kun je alle uitzendingen van Shock Doc: Body Freaks - Geef Mij Een Nieuw Gezicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!