Programma gemist?

Op Goed Geluk gemist?

20-01-2018 22:25

Op Goed Geluk - Nieuw: Op Goed Geluk

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon 'Op Goed Geluk' vanaf vanavond iedere zaterdag om 22:25 uur op RTL 4. 'Op Goed Geluk' was eind jaren 80 een grote hit. Carry Tefsen ontving vrijgezellen die op zoek waren naar de liefde. In de revival ontvangt Gordon onder andere single Iris. Door middel van het stellen van scherpe vragen maakt ze haar keuze uit drie voor haar niet zichtbare mannen. Welke man valt het meest in de smaak en mag met haar op date? Naast Iris maakt ook de Rijswijkse volkszanger Jeffrey zijn opwachting. Hij mag kiezen uit drie vrouwen die achter het gesloten hart zitten. Wanner het hart opengaat staan Iris en Jeffrey oog in oog met de door hun uitgekozen date. In dezelfde aflevering komen ze terug om te vertellen hoe hun date is verlopen en of er liefde is opgebloeid. Gordon vindt het fantastisch dat hij dit programma mag presenteren: "Ik was vroeger echt fan van dit programma. Ik gun het mensen dat ze de ware vinden, en als 'Op Goed Geluk' ze net dat zetje kan geven is het geslaagd. Dat het kan is bewezen door deelnemers uit 1991, Eline en Robin zijn dankzij het programma al 25 jaar samen, dat is toch fantastisch?"
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Op Goed Geluk gemist

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het ware liefde was of dat hun date hopeloos in het water viel.

Uitzending gemist van Op Goed Geluk? Hier kun je alle uitzendingen van Op Goed Geluk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!