Programma gemist?

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist?

25-01-2018 22:55

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories - Docu: Paula Rego - Secrets and Stories

Documentaire over schilderes Paula Rego. Aan de hand van nieuwe interviews en een schat aan archiefbeelden schetst regisseur Nick Willing een intiem portret van zijn moeder, de gevierde kunstenares Paula Rego. Hoewel Rego altijd zeer beschermend was over haar privéleven is ze opvallend openhartig voor de camera van haar zoon. Ze deelt geheimen en anekdotes uit haar leven, waarin ze vocht tegen fascisme, vrouwenhaat in de kunstwereld en depressies. In haar thuisland Portugal gebruikte Rego haar kunst als een wapen tegen de dictatuur. In Londen nam ze de handschoen en verfborstel vooral op in naam van vrouwenrechten, waaronder het recht op abortus.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories gemist

Uitzending gemist van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Paula Rego - Secrets and Stories kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!