Programma gemist?

Moord of zelfmoord? gemist?

25-01-2018 20:30

Moord of zelfmoord? - Moord of Zelfmoord

Samantha van Poppel - In Nederland worden jaarlijks zo'n 1800 zelfmoorden gepleegd. Wat als de omstandigheden erop wijzen dat er iets anders is gebeurd? Kees van der Spek onderzoekt samen met specialisten op forensisch gebied zaken waarbij de familie ernstige twijfels heeft of hun geliefde daadwerkelijk zelfmoord heeft gepleegd. Een aangrijpende brief van een getraumatiseerd tienermeisje uit Tilburg zet Kees op het spoor van de zeer verdachte zelfmoord van haar moeder. In de zomer van 2005 sterft de 24-jarige Samantha van Poppel na een val van haar balkon. Zelfmoord, zegt de politie. Maar het blijkt dat Samantha een zeer gewelddadige vriend had die haar een dag eerder nog met een mes heeft gestoken. Een vriend die er ook bij is als ze haar fatale val maakt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Moord of zelfmoord? gemist

In Nederland worden jaarlijks zo’n 1800 zelfmoorden gepleegd. Wat als de omstandigheden erop wijzen dat er iets anders is gebeurd? Kees van ...

Uitzending gemist van Moord of zelfmoord?? Hier kun je alle uitzendingen van Moord of zelfmoord? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!