Programma gemist?

RTL 7 Darts: The Masters gemist?

26-01-2018 21:59

RTL 7 Darts: The Masters - Live Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts: The Masters. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. Verder bestaat het veld uit onder meer kersvers wereldkampioen Rob Cross en de publiekslievelingen Peter Wright en Raymond van Barneveld. Het toernooi wordt van vrijdag tot en met zondag gespeeld. Michael van Gerwen is de titelverdediger, hij won de laatste drie edities op rij. In de eerste ronde staan vanavond de volgende partijen op het programma: - Dave Chisnall - Raymond van Barneveld - Mensur Suljovic - Michael Smith - Rob Cross - Ian White - Peter Wright - Alan Norris Michael van Gerwen komt zaterdag voor het eerst in actie. Op zondag staan zowel de kwartfinales als de halve finales en de finale op het programma.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL 7 Darts: The Masters gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Darts: The Masters? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Darts: The Masters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!