Programma gemist?

De Bachelor gemist?

30-01-2018 20:30

De Bachelor - Finale: De Bachelor

Vanavond is de grote finale van De Bachelor te zien op Net5. Gewilde vrijgezel Robbert Jonkheer (33) heeft na negen afleveringen uit twintig leuke, onafhankelijke, ondernemende vrouwen zijn twee favorieten overgehouden: Melanie en Naddja. In de laatste aflevering verlaten Robbert en de twee finalistes het pittoreske Griekse eiland Skyros voor het imponerende Athene. Robberts moeder en twee broers vliegen in om hem bij te staan in de beslissing die zijn leven zal veranderen. Robbert beleeft met beide vrouwen een superromantische dag voordat hij zijn keuze maakt aan de voet van de tempel van Poseidon. Uit honderden aanmeldingen bleven twintig vrouwen over van wie er veertien met Robbert afreisden naar Griekenland. Tijdens de meest uiteenlopende dates leerde hij de dames steeds beter kennen. Om uiteindelijk over te blijven met diegene die zijn hart weet te veroveren. Is dat de 25-jarige sterke Melanie of de 28-jarige zachtaardige Naddja?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Bachelor gemist

De Bachelor is een Nederlands datingprogramma waarin 25 vrouwen het hart hopen te winnen van een aantrekkelijke vrijgezel: de bachelor. De romantiek hangt in de lucht op het exotische Curacao. De Bachelor wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.

Uitzending gemist van De Bachelor? Hier kun je alle uitzendingen van De Bachelor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!