Programma gemist?

NOS Beatrix 80 gemist?

31-01-2018 20:35

NOS Beatrix 80 - Special: Beatrix 80

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Beatrix 80: van koningin naar prinses (20:35 uur) wordt de vraag gesteld: hoe is het nu met de prinses, vier jaar nadat ze afstand deed van de troon? Met onder anderen bijdragen van historicus/schrijver Geert Mak (die de prinses vele malen heeft ontmoet) en journaliste Jutta Chorus, schrijfster van het boek Beatrix-dwars door alle weerstand heen. Zij geven hun kijk op Beatrix als vorstin en als prinses. Via interviews uit het archief komt de prinses ook zelf aan het woord. Daarna volgt Wij zijn 80! (21:10 uur), waarin bekende leeftijdsgenoten van Beatrix vanaf een unieke locatie terugblikken op hun vormende jaren, ruwweg de periode tussen hun late pubertijd en vroege volwassenheid. Zoals dat hoogstwaarschijnlijk voor prinses Beatrix ook gold. Met onder anderen Sjaak Swart, Aart Staartjes en Jan Fillekers. Presentatie: Herman van der Zandt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Beatrix 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Beatrix 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beatrix 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!