Programma gemist?

NOS Wij zijn 80 gemist?

31-01-2018 21:10

NOS Wij zijn 80 - Special: Wij zijn 80!

Vandaag viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag. Reden voor de NOS om met twee programma's uitgebreid stil te staan bij het leven van de vroegere Koningin der Nederlanden. In Wij zijn 80! blikken bekende leeftijdsgenoten van Beatrix vanaf een unieke locatie terug op hun vormende jaren, ruwweg de periode tussen hun late pubertijd en vroege volwassenheid. Zoals dat hoogstwaarschijnlijk voor prinses Beatrix ook gold. Met onder anderen Sjaak Swart, Aart Staartjes en Jan Fillekers. Presentatie: Herman van der Zandt. Voorafgaand aan dit programma is om 20:30 uur 'Beatrix 80: van koningin naar prinses' te zien. In dit programma wordt de vraag gesteld: hoe is het nu met de prinses, vier jaar nadat ze afstand deed van de troon? Met onder anderen bijdragen van historicus/schrijver Geert Mak en journaliste Jutta Chorus, schrijfster van het boek Beatrix-dwars door alle weerstand heen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Wij zijn 80 gemist

Uitzending gemist van NOS Wij zijn 80? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Wij zijn 80 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!