Programma gemist?

Moord of zelfmoord? gemist?

01-02-2018 20:30

Moord of zelfmoord? - Moord of Zelfmoord

Stephen Dixon - In Nederland worden jaarlijks zo'n 1800 zelfmoorden gepleegd. Wat als de omstandigheden erop wijzen dat er iets anders is gebeurd? Kees van der Spek onderzoekt samen met specialisten op forensisch gebied zaken waarbij de familie ernstige twijfels heeft of hun geliefde daadwerkelijk zelfmoord heeft gepleegd. Na een avondje stappen met een stel vrienden komt de 20-jarige Stephan uit Elburg niet meer thuis. Zijn vrienden zeggen dat hij die nacht plotseling in paniek uit de auto stapte en in het donker verdween. Maar waarom zijn ze niet direct achter hem aan gegaan? En hoe kan het dat het twee weken duurt als Stevens lichaam wordt gevonden? De politie noemt het desondanks een zelfmoord, maar Stephens broer heeft grote twijfels. Kees duikt in de zaak en stuit op nieuwe feiten en op een reeks dramatische achtergronden die veel duidelijk maken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Moord of zelfmoord? gemist

In Nederland worden jaarlijks zo’n 1800 zelfmoorden gepleegd. Wat als de omstandigheden erop wijzen dat er iets anders is gebeurd? Kees van ...

Uitzending gemist van Moord of zelfmoord?? Hier kun je alle uitzendingen van Moord of zelfmoord? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!