Programma gemist?

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

31-10-2013 20:31

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen enthousiast mee als Gerard en Gordon de tuin uiteindelijk presenteren in de stijl van `Extreme Home Makeover┬┤. Met de BoodschappenPlusBus van het Nationaal Ouderen Fonds gaan Gerard en Gordon met ouderen uit Huizen een dagje naar Volendam. Door een wandeling met de 102- jarige mevrouw Zuidema, worden ze geconfronteerd met een onderwerp waar de meeste ouderen veel makkelijker mee omgaan dan Geer en Goor zelf, de dood.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!