Programma gemist?

Top Gear Specials gemist?

03-02-2018 19:00

Top Gear Specials - Top Gear Special: Botswana

Aflevering 0 - Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto?s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun kenmerkende humoristische manier. In de Botswanaspecial reist het trio af naar dit Afrikaanse land om een reeks uitdagingen te voltooien. Zo moeten de presentatoren onder andere een auto met tweewielaandrijving kopen voor minder dan 1500 pond en daar vervolgens ruim 1500 kilometer mee rijden. Wie niet meer verder kan met zijn auto, dient de reis af te maken in de auto waar de presentatoren de grootste hekel aan hebben; de Volkswagen Kever. Ze racen onder andere over de Makgadikgadi zoutvlakte, door een opgedroogde rivier en over de Okavango Delta.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Top Gear Specials gemist

Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May bespreken wekelijks de mooiste auto’s, testen de allernieuwste wagens en doen dit alles op hun...

Uitzending gemist van Top Gear Specials? Hier kun je alle uitzendingen van Top Gear Specials kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!