Programma gemist?

Allemaal Familie gemist?

04-02-2018 08:45

Allemaal Familie - Allemaal Familie

We maken kennis met de familie Franse. De familie achter Bennies Fifties in Scheveningen, een winkel met Amerikaanse vintage. Het is een bonte verzameling van jukeboxen, neonborden, vintage jurken en andere curiosa uit de jaren vijftig. De van oorsprong Waalse familie runt al meer dan dertig jaar in het centrum van Rotterdam nachtclub 'Whites'. We zien zus Christinane (70) en haar broers Paul (65) en Jean Pierre (63) die vijf avonden en nachten in de week de deuren van hun nachtclub geopend hebben. Hoe is het om een familiebedrijf te runnen in deze niet alledaagse bedrijfstak? Baron Frans van Verschuer is de negende generatie en regeert samen met zijn vrouw Nathalie over landgoed Mariënwaerdt waar inmiddels twaalf bedrijfstakken zijn gevestigd. De tiende generatie wordt op dit moment ingewerkt en zoekt nieuwe mogelijkheden op historische grond. Hoe verhouden commercie en emotie zich tot elkaar?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Allemaal Familie gemist

Uitzending gemist van Allemaal Familie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Allemaal Familie, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Allemaal Familie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Allemaal Familie? Hier kun je alle uitzendingen van Allemaal Familie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!