Programma gemist?

Marktplaats: Heel Holland Handelt gemist?

05-02-2018 19:00

Marktplaats: Heel Holland Handelt - Nieuw: Marktplaats: Heel Holland Handelt

Waarom heeft iemand zijn huis vol hangen met honderden klokken die allemaal te koop staan op Marktplaats? En wat is de reden om een unieke zwarte Cadillac aan te bieden? Vanaf vanavond worden de meest bijzondere, inspirerende en mooiste verhalen achter Marktplaats-advertenties elke werkdag om 19:00 uur uitgelicht bij SBS 6. Marktplaats wordt gepresenteerd door onder anderen Irene Moors, Jeroen van der Boom, Leonie ter Braak, Shelly Sterk en Maik de Boer. De kijker maakt kennis met de mensen achter de advertenties. Het gaat dan niet alleen om de zeer uitzonderlijke artikelen, maar ook om personen die opvallend vaak bezig lijken te zijn met het plaatsen van advertenties. Zo zet schoenenhandelaar Vanette in totaal een collectie schoeisel te koop waar Imelda Marcos nog jaloers op kan zijn. Van sandalen en knielaarzen tot de allermooiste pumps, Vanette poetst ze allemaal totdat ze weer glimmen als nieuw. Vervolgens zet ze de perfecte schoenenadvertentie online. Met de opbrengst speurt ze hierna Marktplaats af en koopt zij opnieuw schoenen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Marktplaats: Heel Holland Handelt gemist

Uitzending gemist van Marktplaats: Heel Holland Handelt? Hier kun je alle uitzendingen van Marktplaats: Heel Holland Handelt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!