Programma gemist?

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist?

09-02-2018 11:50

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie - Live: Openingsceremonie Winterspelen

Rechtstreeks verslag van de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Jan Smeekens zal de Nederlandse vlag het stadion binnendragen. Vanwege het ontbreken van een dak en de zeer lage temperaturen, zal het ijskoud zijn tijdens de openingsceremonie. "De gevoelstemperatuur is -17 graden Celsius", zegt Jeroen Bijl, chef de mission van de Nederlandse ploeg. "Het organisatiecomité probeert er echt alles aan te doen om zoveel mogelijk sporters binnen te krijgen." Dat doen ze met voorzieningen als warme zakken en eventueel stoelverwarming. "Maar ook met de mogelijkheid voor de sporters om weg te kunnen als ze binnengelopen zijn. Ik denk dat er bij ons nog wel een behoorlijke ploeg gaat lopen", aldus Bijl. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en premier Rutte zijn aanwezig bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Pyeongchang. Lees alles over de Olympische Winterspelen in de uitgebreide Olympische Spelen-special op Gids.tv: https://www.gids.tv/os2018.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Olympische Spelen Openingsceremonie gemist

Uitzending gemist van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Olympische Spelen Openingsceremonie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!