Programma gemist?

Aan de vooravond van Diwali gemist?

02-11-2013 11:30

Aan de vooravond van Diwali - Za 2 nov 2013

11:30,Alle hindoestaanse gezinnen bereiden zich voor op één van de grootste feestdagen in het hindoeïsme. Op Divali vieren wij de terugkomst van Sita en Rama en wordt de godin Lakshmi aangebeden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Aan de vooravond van Diwali gemist

Wij volgen drie generaties vrouwen uit één familie aan de vooravond van Divali. Ook bekend als het Lichtjesfeest, wat symbool staat als “de overwinning van het goede over het kwade, de overwinning van het licht over de duisternis. Tijdens Divali verwelkomen en eren de Hindoes de godin Lakshmi in elk huis met Diya’s (kleigebakken olielampjes). De godin Lakshmi is de de Hindoeïstische godin van licht, rijkdom en geluk ze wordt ook gezien als de moeder van het universum. Ook de terugkeer van prins Rama en zijn kroning to koning wordt gevierd. Een vertelling uit de Ramayana, een duizenden jaren oude epos en een van de meest beroemde werken en verhalen uit de Indiase geschiedenis.

Uitzending gemist van Aan de vooravond van Diwali? Hier kun je alle uitzendingen van Aan de vooravond van Diwali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!