Programma gemist?

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist?

27-02-2018 20:30

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS - Nieuw: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Zes bekende duo’s strijden vanaf vanavond om de titel die niemand wilt hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'. Onder altijd professionele leiding van presentator John Williams en toeziend oog van juryleden Patricia Nijman (rijschoolhoudster) en Tim en Tom Coronel, wordt weer geprobeerd Nederland een stukje veiliger te maken. Dit seizoen zijn het bekende Nederlanders die hun rijbewijs inleveren en getest worden tijdens zenuwslopende proeven op het circuit. Daarnaast rijden ze onder andere door de smalle straatjes van Amersfoort en wordt getest hoe goed ze bijvoorbeeld rijden met een aanhanger. Uit al deze proeven, waarin verschillende rijvaardigheden getest worden, blijkt dat het echt een grote vraag is hoe deze mensen ooit hun rijbewijs hebben gehaald. De deelnemers van dit seizoen: - Temptation Island-ster Shady heeft een handje van wild en roekeloos rijgedrag. Hij is opgegeven door goede vriend Koen Kardashian die ook, met gevaar voor eigen leven, in de bijrijdersstoel plaatsneemt. - Voormalig zanger van Het Goede Doel, Henk Westbroek heeft vijftien jaar geleden pas zijn rijbewijs gehaald. Of zoals zijn dochter Chrissie zegt: “zijn rijbewijs gekregen.” Henk rijdt uit principe niet achteruit en verliest wel eens het overzicht. Chrissie heeft Henk opgegeven en is zijn bijrijder. - Realityster Michella Kox heeft last van een flinke vorm van rijangst en durft bijvoorbeeld de snelweg niet op. Dat dit vaak resulteert in een paniekaanval is ook niet heel bevorderlijk voor haar rijvaardigheid. Haar bijrijder is goede vriendin en voormalig Gooisch Meisje Leslie Keijzer. - Oud Sesamstraat-actrice Gerda Havertong rijdt samen met haar dochter Zulema. Gerda heeft een paar jaar geleden een ongeluk gehad. Ze verliest nog wel eens de controle in de auto en is snel afgeleid. - Concentrate-host Bobbie Bodt stapt niet graag in de auto en volgens haar bijrijder en één van haar beste vrienden JayJay Boske zijn er ook maar weinig mensen die bij haar in de auto durven te stappen. - Voormalig Dolly Dots Esther en Anita zijn vooral heel snel afgeleid. Maar of dat komt door de omgeving of door elkaar laten we maar even in het midden. Middels De 'Slechtste Chauffeur Van Nederland' proberen ze meer de focus te houden tijdens het rijden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist

Programma waarin presentator John Williams de weg op gaat met een aantal van de slechtste chauffeurs van Nederland. De koppels, die bestaan uit bekende landgenoten, strijden om de titel die niemand wil hebben: 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland'.

Uitzending gemist van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS? Hier kun je alle uitzendingen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!