Programma gemist?

Eén van de Acht gemist?

28-02-2018 21:25

Eén van de Acht - Mies Bouwman: Eén van de Acht

Het legendarische spelprogramma Eén van de acht is vanavond voor één maal terug op televisie. BNNVARA brengt met de herhaling een eerbetoon aan Mies Bouwman, die maandag overleed. LET OP: aflevering 3 van Vera komt hiermee te vervallen en verschuift naar volgende week. BNNVARA kiest ervoor om de 25e aflevering van Eén van de acht, die in mei 1972 op televisie was, uit te zenden. Het is één van de weinige bewaarde opnames van de familieshow. Mies Bouwman presenteerde de show van 1969 tot 1973. Kenmerkend werd haar beroemde uitspraak: “Licht uit, spot aan.” In Eén van de acht ontving de presentatrice acht ‘gewone’ Nederlanders. Deze kandidaten moesten zoveel mogelijk prijzen die op een lopende band voorbijkwamen onthouden, om ze uiteindelijk mee naar huis te mogen nemen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Eén van de Acht gemist

Uitzending gemist van Eén van de Acht? Hier kun je alle uitzendingen van Eén van de Acht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!