Programma gemist?

De wereld volgens 80-jarigen gemist?

28-02-2018 20:30

De wereld volgens 80-jarigen - Nieuw: De wereld volgens 80-jarigen

"Vroeger was alles beter", je hoort het mensen vaak verzuchten. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wonen ze een maand lang in een supermodern huis en krijgen zij gezelschap van vier hippe jongeren. De bejaarden maken kennis met allerlei fenomenen, producten en activiteiten van deze tijd. De wereld volgens 80-jarigen is vanaf vanavond iedere woensdag om 20:30 uur te zien op SBS 6. Viktor Brand komt regelmatig langs in het hypermoderne huis en laat de hoogbejaarden kennismaken met alles wat van nu is: van Lil' Kleine tot botox en van Siri tot Tesla. Ondertussen leert Viktor de bejaarden beter kennen en praat hij mee over alle gekkigheid van nu én vroeger. Ook krijgen de ouderen vier hippe huisvrienden over de vloer. Het zijn jongeren die #instalife als levensmotto hebben, alles weten van de laatste gadgets en een genderneutraal toilet doodnormaal vinden. Zij nemen de bejaarden mee in hun wereld, maar omgekeerd kunnen zij vast ook veel opsteken van de levenservaring van de ouderen. Was vroeger echt alles beter? In de laatste aflevering van De wereld volgens 80-jarigen wordt die vraag beantwoord door de acht bejaarden. Want ze mogen dan in de herfst van hun leven zijn, hun mening doet er zeker nog toe.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De wereld volgens 80-jarigen gemist

Uitzending gemist van De wereld volgens 80-jarigen? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld volgens 80-jarigen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!