Programma gemist?

Bibian Mentel, negen levens gemist?

09-03-2018 21:15

Bibian Mentel, negen levens - Docu: Bibian Mentel, negen levens

Vier jaar geleden, tijdens de Paralympische Winterspelen in Sotsji, won snowboardster Bibian Mentel goud op het onderdeel snowboardcross. Een jaar later, in het Spaanse La Molina, werd ze wereldkampioen snowboardcross én banked slalom. Een prestatie die ze op het WK van 2017 in Big White in Canada herhaalde. Dit jaar, in Pyeongchang, wil ze haar paralympische titel prolongeren. Sportieve hoogtepunten werden echter afgewisseld met fysieke dieptepunten: alleen al het afgelopen jaar werd voor de negende keer kanker bij haar geconstateerd en liep ze ook nog eens een ziekenhuisbacterie op, waardoor ze tien kilo aan gewicht verloor. Dat deed echter niets af aan haar positieve instelling en brandende ambitie. En zo bleef het doel om in Pyeongchang iets uitzonderlijks te verrichten. Mentel besloot vlak na Sotsji om camera's van de NOS toe te laten in haar leven. Het resultaat is deze documentaire, die wordt uitgezonden op de eerste dag van de Paralympische Spelen: een verslag van vier jaar van hoogte- en dieptepunten, van vallen en weer opstaan.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bibian Mentel, negen levens gemist

Uitzending gemist van Bibian Mentel, negen levens? Hier kun je alle uitzendingen van Bibian Mentel, negen levens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!