Programma gemist?

De baby-industrie gemist?

22-03-2018 20:25

De baby-industrie - Nieuw: De baby-industrie

In de vierdelige documentaireserie De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats de booming business van de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland is commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. Dat laatste mag ook niet anoniem. Daarom zoeken Nederlanders die zelf geen kinderen kunnen krijgen hun geluk steeds vaker in het buitenland. Is de roze wolk wel zo roze als de industrie ons wil doen geloven? De baby-industrie is iedere donderdag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Bekijk de promo op gids.tv/video/5166/de-baby-industrie. Ongewenst kinderloze mensen geven jaarlijks naar schatting miljarden dollars uit om hun kinderwens te vervullen. Liesbeth Staats reist af naar vier landen waar de baby-industrie floreert. Ze reist af naar Oekraïne waar vrouwen in groten getale hun eicellen doneren, ze staat in een operatiekamer in Spanje waar eitjes worden geoogst. In Georgië ziet Liesbeth hoe baby’s van draagmoeders dagenlang op hun wensouders liggen te wachten. In de Verenigde Staten ontmoet ze zeer welgestelde bemiddelaars in draagmoeders. Ze spreekt vrouwen waar het helemaal mis mee is gegaan: "De zo gewenste baby krijgen, maakt ouders zielsgelukkig. Maar ik zag ook hoe draagmoeders en eiceldonoren er vooral slechter en ongelukkig van worden. Dat is hartverscheurend en dan blijft van een roze wolk weinig over."
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De baby-industrie gemist

Uitzending gemist van De baby-industrie? Hier kun je alle uitzendingen van De baby-industrie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!