Programma gemist?

Vaarwel Nederland gemist?

23-03-2018 21:05

Vaarwel Nederland - Slot: Vaarwel Nederland

Vanavond is de laatste aflevering van de documentaireserie Vaarwel Nederland te zien op NPO 2. Aan de hand van persoonlijke verhalen, foto's en archiefbeelden vertelt deze aflevering de geschiedenis van emigranten die vlak na de oorlog naar Nieuw-Zeeland vertrokken. Nederland en Nieuw-Zeeland zijn al eeuwen met elkaar verbonden. Dat begon met de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman, die in 1642 als eerste Europeaan voet op Nieuw-Zeelandse bodem zette. Na de Tweede Wereldoorlog werd Nieuw-Zeeland een populaire migratiebestemming. Nederlanders werden onzichtbare immigranten genoemd, omdat ze zich snel aanpasten aan de samenleving. Wie zijn deze Nederlanders? Heeft de keuze om te emigreren goed uitgepakt? Hoe is het om ouder te worden in een land waar je niet geboren bent? En de belangrijkste vraag: waarom zeiden ze vaarwel tegen Nederland?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Vaarwel Nederland gemist

Uitzending gemist van Vaarwel Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Vaarwel Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!