Programma gemist?

Break Free gemist?

29-03-2018 21:00

Break Free - Nina Hoogers, Vietnam

Het levensmotto van de 22-jarige Nina Hoogers is alles of niets, geen dag hetzelfde en zonder diepe dalen ook geen hoogtepunten. Ze wil álles uit het leven halen. Dat vurige karakter heeft ze al sinds haar peutertijd. Nina is als baby geadopteerd van een Sri Lankaanse moeder die niet voor haar kon zorgen. Ondanks de liefde die ze van haar Nederlandse adoptieouders krijgt, zorgt haar voortdurende onrust ervoor dat ze zich nergens thuisvoelt. Tot ze vertrekt voor een reis door Azië. Na flitsbezoeken aan Thailand en Laos vindt ze uiteindelijk in Vietnam de rust die ze al zo lang zoekt. Ze wordt verliefd op het kustplaatsje Hoi An én op een Canadese jongen. Met haar scooter voelt ze zich er zo vrij als een vogel. Ze bericht haar moeder: 'never gonna leave Vietnam'. Als ze even terug is in Nederland verkoopt ze alles wat ze heeft om zich definitief in Vietnam te vestigen. Maar dan, als ze voor de tweede keer in Hoi An is, gaat het gruwelijk mis.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Break Free gemist

Uitzending gemist van Break Free? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Break Free, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Break Free gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Break Free? Hier kun je alle uitzendingen van Break Free kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!