Programma gemist?

Frans Bauer in Amerika gemist?

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Italiaanse afkomst is als acteur bekend geworden met rollen in onder andere Casino en The Soprano's. Op geheel eigen wijze vertelt hij de Bauers over de Italiaanse maffia, maar ook hoe de Chinezen zíjn wijk langzaam overnemen. De volgende New Yorkse beroemdheid die Frans en Mariska ontmoeten is The Naked Cowboy. De meeste mensen die ooit in New York zijn geweest hebben hem wel eens zien staan op Times Square, slechts gehuld in een onderbroek, cowboyhoed en cowboylaarzen speelt hij liedjes op zijn gitaar. Weer of geen weer... Daarna nemen de Bauers afscheid van New York en reizen ze door naar het warmere zuiden waar zij in een totaal andere sfeer te kunnen. Hun reis daar begint in New Orleans, stad van de voodoo, jazz, cajun food, maar ook de plaats waar orkaan Katrina enorme schade heeft aangericht...
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!