Programma gemist?

Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek gemist?

20-04-2018 22:41

Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek - Afl. 1

Britse documentaire over mannen die geobsedeerd zijn door hun uiterlijk of verslaafd zijn aan plastische chirurgie. Zo heeft Rodrigo ruim 300.000 dollar uitgegeven aan cosmetische ingrepen om eruit te zien als een pop.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek gemist

Britse documentaire over mannen die geobsedeerd zijn door hun uiterlijk of verslaafd zijn aan plastische chirurgie. Zo heeft Rodrigo al meer dan 300.000 dollar uitgegeven aan cosmetische ingrepen om eruit te zien als een menselijke pop. Bij Junaid neemt de druk op social media toe om een neuscorrectie te ondergaan, waar Kieran juist vastberaden is om niets aan zijn lijf te laten verbouwen.

Uitzending gemist van Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek? Hier kun je alle uitzendingen van Shock Doc: Mannen Met Mascara - Maak Me Gek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!