Programma gemist?

#jesuisdepri gemist?

23-04-2018 21:25

#jesuisdepri - De weg naar herstel

We zien de vijf jongeren vechten om uit hun depressie te komen. Want wanneer zoek je hulp, wat voor behandelingen zijn er allemaal en wat kunnen antidepressiva aan het herstel bijdragen? Voor Eleanor is hardlopen een belangrijk onderdeel in haar strijd tegen depressie. Zij heeft drie depressies achter de rug en de kans op terugval is daardoor zeer groot, na een derde depressie zelfs 90 %. Bij Jynthe lijkt niets aan te slaan, therapie en medicijnen lijken niets te veranderen aan haar zwaar depressieve en suïcidale toestand. Zij wacht op de uitslag of ze kan starten aan een langdurige interne behandeling. In de tussentijd gaat ze langs bij haar opa en oma met wie ze een goede band heeft om te vertellen dat ze zich nu definitief voor haar studie heeft uitgeschreven. Maaike zit al over de helft van haar negen maanden durende behandeling. We kijken mee tijdens de groepstherapie in de kliniek en zien haar voorzichtige optimisme. Elwin is inmiddels al vier jaar depressievrij maar kreeg onlangs met een burn-out te maken waar hij flink van geschrokken is. De symptomen leken namelijk op die van een depressie. Verder vertelt hij over het belang om open te zijn en te praten. Iets wat hij zelf lastig kon tijdens zijn depressie, maar hij zet zich er nu des te meer voor in door onder andere een praatgroep te begeleiden en voorlichting te geven. Anne laat Jan de plek zien waar ze zich af en toe wel heel gelukkig voelt: de paardenstal. Ze is net begonnen met een nieuwe therapie, maar is nog steeds niet heel optimistisch over de rest van haar leven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

#jesuisdepri gemist

Uitzending gemist van #jesuisdepri? Hier kun je alle uitzendingen van #jesuisdepri kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!