Programma gemist?

MasterChef Nederland gemist?

23-04-2018 20:30

MasterChef Nederland - MasterChef Nederland

Aflevering 3 - Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan in MasterChef Nederland samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Stefan, Jonathan en Freek zijn alle drie vertegenwoordigers van het beste wat de eigentijdse, Nederlandse keuken op dit moment te bieden heeft. Hun kennis en liefde voor koken zetten zij in bij het uitdagen en beoordelen van een groep van twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks. Na een spannende kookcompetitie wint de allerbeste hobbykok de felbegeerde titel 'MasterChef Nederland 2018'! De 12 kandidaten gaan aan de slag met een teamopdracht in de restaurants van juryleden Stefan van Sprang en Freek van Noortwijk. Het is voor de amateurkoks nog een behoorlijke kluif om het niveau van de professionele keukens te evenaren. Terug in de studio worden de kandidaten uitgedaagd om te koken met de inhoud van de privékoelkasten van de jury. Voor één kandidaat is het vandaag einde oefening.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

MasterChef Nederland gemist

Uitzending gemist van MasterChef Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van MasterChef Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!