Programma gemist?

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist?

05-05-2018 22:35

De Dassler broers: Adidas versus Puma - Nieuw: De Dassler broers - Adidas versus Puma

Op zaterdag 5 en 12 mei zendt NPO 2 om 22:40 uur 'De Dassler broers: Adidas versus Puma' uit. Dit tweeluik vertelt het waargebeurde verhaal van twee rivaliserende broers, Adi en Rudi Dassler, in een klein Duits dorp. In de jaren 20 richten Adi en Rudi Dassler samen een schoenenmerk op. In eerste instantie vormen de broers een goede aanvulling op elkaar. Maar terwijl het nazisme prominenter wordt in de samenleving, blijkt het steeds moeilijker te worden om de onderlinge verschillen te overbruggen. De frictie tussen de broers ontaardt uiteindelijk in een grote concurrentiestrijd met een nalatenschap die we vandaag de dag nog kennen: Adidas versus Puma. In de eerste aflevering is te zien dat Adi Dassler sleutelt aan de perfecte sportschoen, terwijl zijn broer Rudi hem commercieel bijstaat. Rudi weet de Duitse bondscoach Josef Waitzer te overtuigen van de schoenen, waardoor het succes van hun bedrijf op een hoogtepunt komt. Wanneer Waitzer door Hitler wordt benoemd als minister van sport zien Adi en Rudi nieuwe kansen voor hun bedrijf, maar dat is niet zonder risico's. De naderende wereldoorlog onthult grote onderlinge verschillen: langzamerhand ontstaat er frictie tussen de broers en hun echtgenotes.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Dassler broers: Adidas versus Puma gemist

Uitzending gemist van De Dassler broers: Adidas versus Puma? Hier kun je alle uitzendingen van De Dassler broers: Adidas versus Puma kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!