Programma gemist?

Deprestival gemist?

07-05-2018 20:25

Deprestival - Thema-avond: Deprestival

Als afsluiting van de True Selfie-maand presenteren Jan Kooijman en Tess Milne het Deprestival. Een thema-avond over depressie, burnout en angsttoornissen onder jongeren, met unieke optredens van onder meer Roos Blufpand en The Voice-winnaar Jim van der Zee, die een nieuw nummer schreef speciaal voor een zwaar depressief meisje. Daarnaast psychiater Christiaan Vinkers over de zin en onzin van antidepressiva, het verhaal van de prijswinnende fotografe Laura Hospes en het antwoord op de vraag: kun je je weer vrolijk eten? In de intieme en vrolijke omgeving van een grote spiegeltent vertellen topsporters en andere BN'ers vertellen over de moeilijkste periodes van hun leven en laten ze zien dat een depressie, burn-out of angststoornis niets te maken heeft met succes (of het gebrek daaraan) en iedereen kan overkomen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Deprestival gemist

Uitzending gemist van Deprestival? Hier kun je alle uitzendingen van Deprestival kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!