Programma gemist?

Ataraxia gemist?

17-11-2013 00:31

Ataraxia - Zo 17 nov 2013

00:31,Een film over de mythologische drukkerij Ataraxia, waar dagelijks de meest bizarre handleidingen van de pers rollen, over de meest verrassende kwesties. Met wellicht als belangrijkste vraag: hoe krijg je zicht op hoe te leven, in een wereld waarin alles afhangt van ‘hoe je het bekijkt?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ataraxia gemist

Een film over de mythologische drukkerij Ataraxia, waar dagelijks de meest bizarre handleidingen van de pers rollen, over de meest verrassende kwesties.Voor elke denkbare kwestie in het leven bestaat wel een brochure. Zoals: “Hoe voed ik mijn hond op?”, “Poodle shaving for the blind” en “Wie unterhalte ich mich mit meine Lituischen Gaste, nachdem ich schon einige malen gefragt habe ob die nicht besser ins Hotel gehen konnten?” Geen kwestie zo bizar, of er bestaat wel tekst en uitleg voor

Uitzending gemist van Ataraxia? Hier kun je alle uitzendingen van Ataraxia kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!