Programma gemist?

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist?

17-05-2018 21:30

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje - Docu: Harry en Meghan, een koninklijk sprookje

De documentaire 'Harry en Meghan, een koninklijk sprookje' vertelt het verrassende liefdesverhaal van de Britse prins Harry en zijn aanstaande, actrice Meghan Markle. De toekomstige Britse prinses is gescheiden en bovendien Amerikaanse en is hierdoor in alles het tegenovergestelde van Kate Middleton. Aan de hand van interviews met betrokkenen en insiders krijgt de kijker een bijzonder inkijkje in het verleden van Markle. Meghan Markle's voorouders worstelden met hun bestaan in het 19e-eeuwse Amerika. Aan de kant van haar moeder is er een geschiedenis van diepgewortelde rassendiscriminatie op het platteland van Tennnessee. Overgrootouders aan haar vaders kant kenden het harde leven in de 19e-eeuwse steenkolenmijnen van de Appalachen. De documentaire gaat terug naar het moment waarop Markle’s voorouders voet zetten op Amerikaanse grond en stuit daar op verrassende informatie over hun achtergrond. Zelf groeide Meghan Markle op in het zonnige Californië, met ouders die werkten in de filmindustrie. Ze is een succesvolle actrice in Hollywood, maar staat op het punt om deel uit te maken gaan maken van het iconische Britse Koningshuis. Een koninklijk sprookje. Het huwelijk wordt op zaterdag 19 mei live vanaf 12:15 uur uitgezonden door de NOS: gids.tv/2311/huwelijk. Lees en bekijk alle artikelen en video's over het huwelijk van Harry en Meghan op gids.tv/onderwerp/harry-en-meghan.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Harry en Meghan, een koninklijk sprookje gemist

Uitzending gemist van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje? Hier kun je alle uitzendingen van Harry en Meghan, een koninklijk sprookje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!