Programma gemist?

Blauw Bloed gemist?

19-05-2018 19:30

Blauw Bloed - Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Live-uitzending vanuit Windsor in Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid verslag van het koninklijk huwelijk van het jaar: de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. We blikken terug op alle mooie momenten van deze grote dag, zoals het jawoord, de huwelijksdienst in St. George's Chapel en de rijtoer door Windsor. Samen met correspondent Lia van Bekhoven worden alle ins en outs van de huwelijksdag besproken. Uiteraard ook aandacht voor het best bewaarde geheim van dit huwelijk: de trouwjurk. Stijlmeester Bodo Breg vertelt alles over de bruidsjapon van Meghan. Verder een portret van Harry en Meghan. Met hun huwelijk zijn twee bijzondere werelden samengekomen. Royalty meets Hollywood.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!