Programma gemist?

De Klas gemist?

20-05-2018 21:15

De Klas - De Klas: Özcan Akyol over opvoeden

Vanavond is de tweede van twee afleveringen van De Klas, het programma waarin een groep leerlingen les krijgt van een ongewone leerkracht. Schrijver en columnist Özcan Akyol geeft een les over opvoeding. Hoe doe je dat, opvoeden? En mag iedereen zomaar kinderen krijgen? Hun BN'er-schap maakt op de leerlingen in eerste instantie weinig indruk, maar het aanstekelijke enthousiasme van Erben en de scherpe en soms confronterende vragen van Özcan zorgen ervoor dat de leerlingen uiteindelijk openhartig hun verhaal doen, hun mening durven geven en onzekerheden, hoop en dromen met elkaar delen. De leerlingen komen steeds meer over elkaar te weten en leren dat niets vanzelfsprekend is. Maar misschien zijn het de twee leerkrachten zelf wel van wie de blik op de wereld uiteindelijk het meest verruimd wordt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Klas gemist

Uitzending gemist van De Klas? Hier kun je alle uitzendingen van De Klas kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!